flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання відповідача АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

26 січня 2022, 14:38

Летичівський районний суд Хмельницької області викликає у судове засідання АТ КБ "ПРИВАТБАНК" (місцезнаходження: вул. Грушевського, буд. 1Д, м. Київ, 01001), як відповідача у справі № 678/1422/21 за позовом Попіля Руслана Васильовича до АТ КБ "ПРИВАТБАНК", треті особи: приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Бондар Ірина Михайлівна, державний виконавець Летичівського відділу Державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) Ковальчук Юрій Юрійович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Судове засідання відбудеться 14 лютого 2022 року о 13 год. 00 хв. за адресою: пров. Шкільний, 4а смт. Летичів Хмельницької області.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.